Högtryckstvätt rusta

Högtryckstvätt Black & Decker 1700 W BXPW1700PE

Högtryckstvätt Black & Decker 1700 W BXPW1700PE – Båt & vattensport – Rusta.com

Grouw batteridriven högtryckstvätt 20 V 2-i-1 rengör effektivt och flexibelt både bilar, terrasser, cyklar, mattor och trädgårdsmöbler etc.

Denna högtryckstvätt från Black Decker är perfekt för enkel rengöring av smutsiga utomhusytor, trädgårdsmöbler, cyklar och mycket mer! Högtryckstvätten har inbyggd förvaring för tillbehör och kablar. Hjul för smidig transport, på och av knapp för enkel användning samt inbyggd slangrulle med låssystem. Paketet kommer med en rad praktiska tillbehör: högtryckspistol, 6 m högtrycksslang, justerbart munstycke, roterande spraymunstycke, transparant vattenfilter, 0,4 liter skumspruta, munstyckensrengöringsstift, borste och en mini uteplatsrengöring. Högtryckstvätten har ett vattenflöde på 420 l/h med ett maxtryck på 130 bar. Vikt på 10,6 kg.

Högtryckstvätt, sladdlös Grouw 20 V 2-i-1 – Elverktyg – Rusta

Högtryckstvätt, sladdlös Grouw 20 V 2-i-1 – Elverktyg – Rusta.com

Rusta upp verkstaden. Är det dags för en förändring hemma? Investera i prisvärda och smarta elverktyg för hemmasnickaren! Skruvdragare, slipmaskiner, andra …

Grouw batteridriven högtryckstvätt 20 V 2-i-1 rengör effektivt och flexibelt både bilar, terrasser, cyklar, mattor och trädgårdsmöbler etc. Den lättförflyttade och kompakta högtryckstvätten har en driftstid på upp till 25 minuter på en enda laddning. Apparaten har ett multifunktionsduschhuvud och en inbyggd dispenser för vatten och tvättmedel, så den kan användas för både sköljning och skumtvätt. Högtryckstvätten kan anslutas till en vattenkran eller anslutas med en 6 meter lång sugslang till vilken vattenkälla som helst, till exempel en regnvattentank eller sjö. Softgrip-handtaget är bekvämt i handen och förhindrar trötthet. Batteriladdningen kan övervakas med hjälp av indikatorn för laddningsstatus. Paketet innehåller ett batteri, laddare, multifunktionsmunstycke, en 6 meter lång sugslang med filter och en tvåltank (400 ml).

• Li-ion batteri 2.0 Ah
• Laddningstid: 60 min
• Indikatorlampa för batteriladdning
• Laddare, ingång: 230–240V ~ 50Hz, 65W
• Laddare, utgång: 21,5 V DC 2,4 A
• Storlek: 93 x 57 x 8 cm

Rusta upp verkstaden med prisvärda och smarta elverktyg!

Rusta upp verkstaden med prisvärda och smarta elverktyg! – Rusta

Kolla in det senaste Rusta reklambladet för fler bra erbjudanden och rabatter. Beställ Black&decker högtryckstvätt online på Rusta hemsida eller köp det billigt …

Investera i prisvärda verktyg för hemmasnickaren! Skruvdragare, slipmaskiner, elverktyg och maskiner. Fyll din verktygslåda med användbara verktyg. Vä…

Högtryckstvätt | HAMRON – Jula

Högtryckstvätt | HAMRON | Jula

På BAUHAUS har vi högtryckstvättar samt alla tillbehör du kan tänkas behöva såsom: rengöringsmedel och trallrengörare! Alltid 60 dagars öppet köp & 2-5 …

Kompakt högtryckstvätt lämpad för rengöring och spolning av cykel, bil och trädgårdsplattor. Dess storlek gör den lätt att hantera och transportera, och den långa slangen ger god räckvidd.

Black&decker högtryckstvätt erbjudande hos Rusta

Bosch EasyAquatak 110 · Kärcher K7 Smart Control · Bosch UniversalAquatak 125 · Nilfisk Premium 190-12 · Vonroc V22-2 · Husqvarna PW360 · Makita HW1300.

Aktuella Black&decker högtryckstvätt erbjudanden från Rusta reklamblad. Kolla in dom senaste Black&decker högtryckstvätt erbjudandena och njut av dom billigaste Black&decker högtryckstvätt erbjudandena till dom allra bästa priserna.

Högtryckstvättar och tillbehör till låga priser! – Bauhaus

Högtryckstvättar och tillbehör till låga priser!

Högtryckstvättar från Kärcher, Nilfisk, AVA och Cocraft. Här hittar du din högtryckstvätt för bilen, husbilen, båten eller terrassen. Välj mellan kända …

På BAUHAUS har vi högtryckstvättar samt alla tillbehör du kan tänkas behöva såsom: rengöringsmedel och trallrengörare! Alltid 60 dagars öppet köp & 2-5 dagars leveranstid!

7 populära högtryckstvättar som gör rengöringen enkel – M3

Högtryckstvätten är en av husägarens bästa vänner. Här är 7 populära modeller som garanterat kommer att underlätta rengöringen i vår.

Högtryckstvättar | Köp hos Clas Ohlson

Vänta inte på högtryck – skaffa en egen! | Kärcher

Med en högtryckstvätt går det snabbare att rusta inför sommaren. Garaget, utemöblerna, cyklarna, altanen, trädgårdsredskapen, hängrännorna, bilen, skotern, gräsklipparen, båten.

Keywords: högtryckstvätt rusta, rusta högtryckstvätt