Hyacintvas ikea

KONSTFULL Vas, 16 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 26 cm · IKEA Family pris … KONSTFULL Vas, frostat glas/grön, 10 cm … Jämför. RÄFFELBJÖRK Vas, pärlemofärgad, 20 cm.

KONSTFULL Vas, 16 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem. Den vida öppningen gör vasen enklare att diska för hand.

OMTÄNKSAM Vas, ljusgrå, Höjd: 30 cm – IKEA

OMTÄNKSAM Vas, ljusgrå, Höjd: 18 cm. Formen på den här vasen gör den enkel att lyfta, bära och diska. Finns även i en större storlek och ingår i …

OMTÄNKSAM Vas, ljusgrå, Höjd: 30 cm. Formen på den här vasen gör den enkel att lyfta, bära och diska. Finns även i en mindre storlek och ingår i kollektionen OMTÄNKSAM – ergonomiska produkter formgivna med omtanke.

Glasvaser & höga vaser online – IKEA

Glasvaser & höga vaser online – IKEA

Våra glasvaser är perfekt för det moderna hemmet. Välkommen att utforska vårt sortiment av glasvaser och höga vaser i många olika storlekar och stilar.

VILJESTARK Vas, klarglas, Höjd: 17 cm – IKEA

VILJESTARK Vas, klarglas, Höjd: 17 cm. Den annorlunda formen gör att vasen är vacker både med och utan blommor.

Skålar, fat & vaser för en gladare vardag – IKEA

Skålar, fat & vaser för en gladare vardag – IKEA

Här hittar du våra vackra skålar, fat och vaser. En strategiskt utplacerad golvvas eller stora fat med säsongens frukter kan till exempel göra ett helt rum!

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 10 cm – IKEA

KONSTFULL Vas, klarglas/mönstrad, 10 cm Serien KONSTFULL är designad av Ilse Crawford för att ta fram det vackraste hos dina blommor, varje dag. Skapade av munblåst restglas – med enkla former och taktila material som passar i alla rum och hem.

PÅDRAG Vas, klarglas, 17 cm – IKEA

PÅDRAG Vas, klarglas, 17 cm Designad för att lyfta fram och hålla ihop dina buketter, men vasen är också fin att använda på egen hand som ett dekorativt objekt. Vasen PÅDRAG har en rund och samtidigt elegant och stilren form som gör den enkel att kombinera med andra produkter.

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 30 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 30 cm. Vasen är perfekt för blommor med långa stjälkar.

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 18 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 18 cm. Vasen är perfekt för tulpaner och andra blommor med korta stjälkar.

OMTÄNKSAM Vas, ljusgrå, Höjd: 18 cm – IKEA

OMTÄNKSAM Vas, ljusgrå, Höjd: 18 cm. Formen på den här vasen gör den enkel att lyfta, bära och diska. Finns även i en större storlek och ingår i kollektionen OMTÄNKSAM – ergonomiska produkter formgivna med omtanke.

Keywords: hyacintvas ikea