Ikea bambu

Bambu produkter – IKEA

Bambu produkter – IKEA

100 produkter i resultat · RESGODS Sängbricka · SINNERLIG LED bordslampa · BÖJA Bordslampa · IKEA PS 2012 Klaffbord, 74/106/138×80 cm · TAVELÅN Bricka · HILVER Ben …

Bambu produkter

De många fördelarna med bambu – IKEA

Bambu är mångsidigt, starkt och tåligt. Och eftersom det växer så snabbt är det även mycket hållbart. Här får du reda på hur IKEA skapar fler bambuprodukter.

RÅGRUND Hylla, bambu, 33 cm – IKEA

RÅGRUND Hylla, bambu, 33 cm.

DRACAENA Växt, Lucky bamboo/spiralformad, 45 cm – IKEA

DRACAENA Växt, Lucky bamboo, spiralformad – IKEA

DRACAENA Växt, Lucky bamboo, spiralformad.

Skönheten hos bambu i en låda – IKEA

Bambu är naturligt tilltalande tack vare dess hållbarhet och slitstyrka men även tack vare dess värme, vilket gör bambu till ett utmärkt material för dekorativa förvaringslådor. Setet med en större låda och två mindre passar perfekt för att hålla ordning på småsaker.

KUNGSFORS Hyllplan, bambu, 60 cm – IKEA

KUNGSFORS Hyllplan, bambu – IKEA

KUNGSFORS Hyllplan, bambu. Inspirerad av proffsen, men anpassad för dig. Precis som i restaurangkök har vi fokuserat på slittåliga material och smart väggförvaring som ger svängrum åt alla kreativa hemmakockar.

SINNERLIG Taklampa, bambu/handgjord – IKEA

SINNERLIG Taklampa, bambu/handgjord Formgivaren Ilse Crawford har designat den här lampan i flätad bambu. Materialet ger ett varmt, välkomnande sken och skapar dekorativa ljusmönster i rummet. Varje lampa är handgjord och unik. Varje handgjord skärm är unik.

TOLKEN Bänkskiva, bambu, 122×49 cm – IKEA

TOLKEN Bänkskiva, bambu, 122×49 cm. Bambu är ett slitstarkt naturmaterial.

Naturligt snygga bambuhyllor – IKEA

Självklart kan du välja en bambuhylla enbart för estetiken, men det är också ett smart val om du vill ha något naturligt tåligt för din balkong, badrum eller tvätt. Dessutom mognar materialets karaktär med tiden och flitig användning.

Keywords: ikea bambu