Ikea barnservis

Barnservis gör middagen roligare för barnen – IKEA

Barnservis gör middagen roligare för barnen – IKEA

Att kunna samla familjen är höjdpunkten efter en hektisk dag. Och med våra tallrikar, muggar och bestick för barn blir det ännu roligare.

Gör dig redo för middag vid bordet med vårt sortiment av barnserviser och köksredskap för barn. Vi har allt från bestick och muggar till skålar och haklappar. Alla våra tallrikar, muggar och glas i plast är lätta att greppa och äta från, samtidigt som de också är bisfenol A-fria och lätta att diska.

Leksakskök & barnserviser – Rollspel för barn – IKEA

Leksakskök & barnserviser – Rollspel för barn – IKEA

Barnservis och leksakskök till barnrummet. En stor del av barns lek består av rollspel. Rollekar innefattar ofta en stor dos av kreativitet och fantasi, …

Hos oss finner du leksakskök, barnserviser och bakset som alla främjar barnens sinne för rollspel. Varför inte ett nytt barnkök till barnens olika rollekar?

Barntallrikar som är reptåliga och greppvänliga – IKEA

Barntallrikar som är reptåliga och greppvänliga – IKEA

Gör varje måltid lite mer barnvänlig med barntallrikar gjorda just för dem. Våra färgglada barntallrikar är utformade för att vara lätta för barnen att hålla och skopa mellan, och du kommer att älska det faktum att de är BPA-fria och enkla att rengöra. Vi tror att det gör alla glada. Smaklig måltid!

SMÅGLI Tallrik/skål – IKEA

SMÅGLI Tallrik/skål. Vid, platt botten med antiglidyta, håller tallrik och skål på plats och gör det enklare för barn att äta ifrån. Bidrar till att förhindra kladdigt spill och gör det enklare för små barn att äta på egen hand.

DUKTIG Leksaksset tallrik/skål, 8 delar, mixade färger – IKEA

DUKTIG Leksaksset tallrik/skål, 8 delar, mixade färger Precis som ditt porslin. Bara lite mindre. När det är dags att bjuda kompisarna eller mjukdjuren på låtsasfrukost ska det självklart dukas fint. Har du tur blir du också bjuden. En idealisk present till barn som gillar rollspel – och mat.

DUKTIG Bullset, 6 delar, kanel, bulle – IKEA

DUKTIG Bullset, 6 delar, kanel, bulle. Baka, baka liten kaka. Rulla, rulla liten bulle – och skjuts in i ugnen.

Tallrikar för fest – IKEA

Vår porslinsservis för barn har inte bara underbara färger som livar upp kalaset utan är även hållbar om festligheterna blir lite vilda.

Barnmuggar – IKEA

Barnmuggar – IKEA

Barnmuggar

IKEA, Barnservis, Vit/Rosa/Blå, 3 st – Tradera

Keywords: ikea barnservis, barnservis ikea