Ikea kasse

FRAKTA Kasse, stor, blå, 71 l – IKEA

Här hittar du vår välbekanta blå klassiker – FRAKTA kasse. Men om du behöver något mindre, något som passar ett annat syfte eller som är gjort i ett annat …

FRAKTA Kasse, stor, blå, 71 l. Efter 30 år i vårt sortiment är det en av världens mest använda väskor. Den är stor och stark och rymmer det mesta.

Kassar, påsar & tygväskor – Förvaring – IKEA

Kassar & tygväskor för smart förvaring – IKEA

Letar du efter IKEA:s berömda blå påse? På denna sida hittar du vår FRAKTA samt många andra typer av shoppingväskor, återanvändbara väskor och mycket mer. Besök denna sida för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta den mest praktiska behållaren för att bära runt dina saker.

FRAKTA Kasse, medium, blå – IKEA

FRAKTA Kasse, medium, blå. Enkel att hålla ren – bara att skölja och torka. Enkel att förvara eftersom den kan vikas ihop helt platt.

GÖRSNYGG Kasse, stor, ljusbeige, 57x37x39 cm/71 l – IKEA

GÖRSNYGG Kasse, stor, ljusbeige, 57x37x39 cm/71 l Oavsett om du ska handla, fixa tvätten, åka på semester eller flytta fixar den här tåliga väskan uppgiften. Med sina dekorativa randiga handtag i 2 längder är den dessutom GÖRSNYGG. Enkel att hålla ren – bara att skölja och torka.

STORSTOMMA Kasse, stor, flerfärgad, 71 l – IKEA

STORSTOMMA Kasse, stor, flerfärgad, 71 l På IKEA tror vi på allas rätt att vara sig själv. Ett budskap som vi nu vill sprida med den här regnbågsfärgade kompisen till vår mest sålda produkt någonsin – kassen FRAKTA. Enkel att hålla ren – bara att skölja och torka. Passar även bra till källsortering.

FRAKTA Trunk för kärra, blå – IKEA

FRAKTA Trunk för kärra, blå. Efter 30 år i vårt sortiment är det en av världens mest använda väskor. Den är stor och stark och rymmer det mesta.

SKYNKE Bärkasse, randig/svart vit, 45×36 cm – IKEA

SKYNKE Bärkasse, randig/svart vit, 45×36 cm Denna praktiska och lätta kasse kan ligga i en väska och snabbt plockas upp och användas som en stor axelväska. Enkelt att ta fram på shoppingturen eller resan. Du kan bära kassen på två sätt – i handen eller på axeln.

FRAKTA Papperskasse med handtag, brun, 17×48 cm – IKEA

FRAKTA Papperskasse med handtag, brun, 17×48 cm

Historien om en älskad IKEA kasse

Historien om en älskad IKEA kasse – IKEA Museum

Historien om FRAKTA – en av världens mest använda kassar som har funnits på IKEA i över 30 år. Stor och stark och rymmer det mesta, i alla möjliga situationer.

Keywords: ikea kasse, tvätta ikea kasse