Ikea lurvig

En titt på LURVIG kollektionen för katter och hundar – IKEA

15 produkter i resultat · LURVIG Underlägg för matskål, 28×36 cm · LURVIG Puff, 53×15 cm · LURVIG Transportväska för husdjur · LURVIG Hundsäng, L · LURVIG Hundsäng, …

Äntligen! Nu kommer våra smarta och snygga möbler för hundar och katter. Människans bästa vänner förtjänar samma stil och komfort i sin vardag som resten av familjen. Därför har vi skapat LURVIG, en ny IKEA kollektionen för husdjur, med funktioner, färger och mönster som passar alla i hemmet.

LURVIG Katthus, svart, 33x38x33 cm – IKEA

LURVIG Katthus, svart – IKEA

LURVIG Puff, ljusgrå. Katter och hundar är ju också en del av familjen – och hemmet. I serien LURVIG finns det mesta din pälskling kan behöva för att trivas …

LURVIG Katthus, svart. Ett mysigt, säkert och bekvämt ställe där din bästa vän kan krypa in och vila ett tag. Katthuset passar dessutom perfekt i hyllan KALLAX – och är enkelt att vika ihop och ta med när ni ska resa bort.

LURVIG Transportväska för husdjur, svart, grå – IKEA

LURVIG Transportväska för husdjur, svart, grå. Klart att din pälskling ska med på resan. I den här väskan vilar den tryggt och kan samtidigt hålla koll på vad som händer.

Husdjur – IKEA

Husdjur – IKEA

Husdjur

För hundar – IKEA

För hundar – IKEA

För hundar

LURVIG Skål, rostfritt stål, 0.3 l – IKEA

LURVIG Skål, rostfritt stål, 0.3 l.3 l. Katter och hundar är ju också en del av familjen – och hemmet.

LURVIG Hundsäng, ljusgrå, Längd: 69 cm – IKEA

LURVIG Hundsäng, ljusgrå, Längd: 69 cm. Om du vill skapa mer plats till en större hund kan du ta bort en sida. Antiglidmaterial på undersidan; ligger still på golvet.

LURVIG Puff, ljusgrå, 53×15 cm – IKEA

LURVIG Puff, ljusgrå – IKEA

LURVIG Puff, ljusgrå. Katter och hundar är ju också en del av familjen – och hemmet. I serien LURVIG finns det mesta din pälskling kan behöva för att trivas med livet tillsammans med dig.

LURVIG Kudde, rosa, 46×74 cm – IKEA

LURVIG Kudde, rosa, 46×74 cm.

Keywords: ikea lurvig, hundsoffa ikea, hundsäng på ben ikea, lurvig ikea, ikea hundsoffa