Ikea marimekko

Kollektion BASTUA – ett samarbete med Marimekko – IKEA

9 feb. 2023 — Genom BASTUA förenas IKEA heminredningskunskap med Marimekkos mönsterkonst. Samarbetet belyser glädjen och möjligheten i att ta sig tid att …

Den begränsade kollektionen BASTUA som skapats av IKEA och Marimekko lanseras snart. Låt dig inspireras av den nordiska naturens skönhet.

IKEA x Marimekko – se bilderna på samarbetet Bastua här!

IKEA och Marimekko lanserar kollektionen BASTUA – IKEA

30 maj 2022 — IKEA och Marimekkos kollektion är inspirerad av nordisk bastukultur. IKEA och Marimekko kommer till H22 i Helsingborg och Fuorisalone 2022 i …

IKEA och Marimekko lanserar kollektionen BASTUA. Kollektionen består av 26 produkter och är inspirerad av den nordiska naturen och välbefinnande och börjar säljas 3 mars.

Samarbetet mellan Ikea och Marimekko är här – Hus & Hem

Första produkten från IKEA och Marimekkos kollektion – IKEA

En kollektion med ursprung i den nordiska bastukulturen. För detta samarbete designar det finska designföretaget Marimekko unika naturinspirerade mönster …

IKEA och Marimekko kommer till H22 i Helsingborg och Fuorisalone 2022 i Milano för att visa sin kommande kollektion, BASTUA och avslöja det första mönstret i kollektionen. Mönstret kommer att synas på den första produkten som släpps – ett lekfullt duschdraperi.

Ikeas vårnyheter är här – i samarbete med Marimekko

Designsamarbete med Marimekko – IKEA

30 maj 2022 — I april tidigare i år gick möbeljätten Ikea och Marimekko ut med att de samarbetar på en kommande kollektion. Marimekko är ett finskt …

Ett samarbete mellan IKEA och Marimekko med utgångspunkt i den nordiska bastukulturen och unika tryck designade särskilt för denna kollektion. Lanseras i mars 2023.

Ikea och Marimekko släpper ny kollektion – se första bilderna!

IKEA x Marimekko – se bilderna på samarbetet Bastua här! – Metro Mode

9 feb. 2023 — Marimekko och Ikea är ett samarbete som nästan känns så självklart att det snarare är förvånande att det inte skett tidigare.

IKEAs nya samarbete med Marimekko består av 26 produkter med livfulla tryck, allt

Ikeas samarbete med Marimekko är här – se Bastua – ELLE

Samarbetet mellan Ikea och Marimekko är här – spana in Bastua – Hus & Hem

En färgstark kollektion inspirerad av bastukulturen, self-care och den nordiska naturen. Se bilderna från designsamarbetet mellan Ikea och Marimekko!

Ikeas samarbete med Marimekko är här – se Bastua | ELLE

Ikea + Marimekko = sant! Bastua är en kollektion inspirerad av bastukulturen, wellness och self-care. Se alla bilder här!

Keywords: ikea marimekko, marimekko ikea, ikea bastua