Ikea stolar

Stolar för varje rum i ditt hem – IKEA

Stolar för varje rum i ditt hem – IKEA

Två stolar gjorda av svarta SEFAST underreden och mediumgrå KARLPETTER sittskal vid ett litet bord i. Ett ljust rum med en stol gjord av svart …

Du kan sitta på golvet om du gillar det. Men med våra stolar kan du se till så att det finns sittplatser till alla. Utforska vårt utbud och hitta de stolar du behöver i varje rum hemma – en spännande accentstol, en supermjuk fåtölj, en arbetsstol du kan snurra på eller något helt annat.

Stoppade stolar – Klädda stolar till matbord – IKEA

Stoppade stolar – Klädda stolar till matbord – IKEA

Stoppade stolar och klädda stolar till matbordet i olika storlekar och stilar. Välj stolar i tyg eller läder och beställ online med snabb leverans.

Köksstolar för stil och komfort – IKEA

Köksstolar för stil och komfort – IKEA

Våra stolar är designade för att matcha olika matbord och stilar, så att du alltid kan hitta de perfekta sittplatserna under många år och många måltider …

Att få dem att sätta sig vid bordet är enkelt. Vårt stora utbud av köksstolar är designade för att hjälpa till med den svåra delen – att få dem att sitta kvar. För när köksstolarna är bekväma vill alla gärna sitta kvar en stund till (även om det inte blir någon efterrätt). Se fler på IKEA.se eller i varuhuset.

ODGER Stol, vit, beige – IKEA

ODGER Stol, vit, beige. Enkel att montera, med ett klick och utan verktyg. Skön att sitta på tack vare skålformad sits och rundad rygg.

MARTIN Stol, svart/svart – IKEA

MARTIN Stol, svart/svart Lite plats men ett stort hjärta? Med staplade stolar nära till hands har du alltid extra plats för vänner och familj runt bordet. Du kan stapla stolarna, så tar de mindre plats när du inte använder dem. De självjusterande plastfötterna ger stolen ökad stabilitet.

LISABO Stol, svart – IKEA

LISABO Stol, svart Ett hantverksuttryck som är både bekvämt och robust för att passa även de livligaste familjemedlemmarna. Perfekt för alla aktiviteter runt bordet, som att äta, spela spel, rita och göra läxor. En robust stol som passar bra för alla typer av aktiviteter runt bordet.

EKEDALEN Stol, Ekmönstrad/Orrsta ljusgrå – IKEA

EKEDALEN Stol, Ekmönstrad/Orrsta ljusgrå Den här trästolen med ekuttryck, högt ribbat ryggstöd och avtagbar/tvättbar stoppad sits gör livet enkelt och bekvämt. För att ändra utseendet, byt helt enkelt till en EKEDALEN klädsel i en annan färg. Underrede i massivt trä gör konstruktionen mycket robust.

Keywords: ikea stolar, ikea stol, stolar ikea, stol ikea, ikea chairs, y-stol kopia ikea